Geld lenen

Verduurzamen? Een auto aanschaffen? Meer woonruimte creëren? Welke wens heb jij? Vraag bij ons advies voor een lening die bij jouw situatie past.

Krediet aanvragen

Wil je graag je woning verduurzamen? Een auto aanschaffen? Een nieuwe keuken plaatsen? Meer woonruimte creëren met een dakkapel of uitbouw? Als je daarvoor geld wilt lenen, komen een aantal vragen naar voren. Hoeveel kan ik lenen? Wat zijn dan de maandlasten? Welke lening past bij mij?

Er komt best wat bij kijken, dus een lening aanvragen kan je het beste via een financieel adviseur regelen. Wij gaan graag met jou in gesprek wat de mogelijkheden zijn. Wij werken samen met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers. Uit dat brede aanbod zoeken wij de lening die het beste past bij jouw financiële en persoonlijke situatie en leendoel.

Lening afsluiten

Een lening afsluiten doe je het liefst bij een betrouwbare kredietverstrekker. Je wil niet in de problemen komen door betalingsverplichtingen en daarnaast is lenen maatwerk dus is het verstandig professioneel advies in te schakelen. Daarvoor ben je bij Attentiv hypotheken & verzekeringen aan het juiste adres. Wij bespreken in een persoonlijk adviesgesprek de leenvorm die bij jou past: een flexibel of doorlopend krediet met een kredietlimiet, een variabele rente en de mogelijkheid om afgeloste bedragen opnieuw op te nemen? Of een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd zodat je weet wanneer de lening is afgelost? Ook berekenen we je maximale leenbedrag en geven we duidelijkheid over je lasten.

Hypotheek verhogen

Wist je dat het verhogen van je hypotheek in een aantal gevallen ook interessant kan zijn? Bijvoorbeeld voor het verduurzamen, verbeteren of verbouwen van je woning. Het benutten van je overwaarde voor meer financiële armslag, of voor consumptieve aankopen als een camper, caravan of tweede huis. En niet te vergeten een startkapitaal voor het starten van je eigen onderneming.

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen, neem dan contact met ons op.