Over ons

Henri Dannenberg
financieel adviseur

Een echte oude rot in het vak! Bijna 40 jaar geleden begonnen als verzekeringsconsulent bij één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland en inmiddels uitgegroeid tot een allround financieel adviseur. In 2001 gestart als onafhankelijk en zelfstandig financieel adviseur met Attentiv hypotheken en verzekeringen en sinds 2014 is Mark Esink mede-eigenaar. Op zoek naar advies op financieel gebied? Dan ben je bij Henri aan het juiste adres!

henri.dannenberg@attentiv-rijssen.nl

Mark Esink
financieel adviseur

Met ruim 20 jaar ervaring ben je verzekerd van een gedegen en onafhankelijk advies van Mark Esink. Na eerst enkele jaren als adviseur bij advieskantoren in de regio werkzaam te zijn geweest, start Mark in 2005 als zelfstandig onafhankelijk adviseur. In 2014 slaat hij de handen ineen met Henri en samen zijn ze nu eigenaar van Attentiv hypotheken & verzekeringen. Wil jij een passend advies op financieel gebied? Plan dan snel een afspraak in met Mark of kom vrijblijvend langs.

mark.esink@attentiv-rijssen.nl

Paulien Schippers
backoffice hypotheken

Sinds 2022 werkzaam bij Attentiv hypotheken & verzekeringen als medewerker backoffice hypotheken. Zie jij er ook altijd zo tegenop als je een berg papieren moet aanleveren voor het aanvragen of oversluiten van je hypotheek? Maak je geen zorgen: Paulien helpt je op weg! Zij zorgt ervoor dat je precies weet wat er nodig is en dat alles op tijd bij de geldverstrekker is. Tijdens het aanvraagproces blijf je nauw in contact met elkaar zodat het dossier voor je het weet compleet is en jij de bindende offerte kunt tekenen.

paulien.schippers@attentiv-rijssen.nl

Arjan Mondeel
financieel adviseur

Een zeer ervaren allround adviseur. Al 20 jaar werkzaam in de financiële wereld. Sinds een jaar werkzaam bij Attentiv en hier richt Arjan zich met name op de verzekeringen. Heb jij advies nodig op verzekeringsgebied, of dit nu particulier of zakelijk is, neem dan contact op met Arjan. Hij gaat graag met je in gesprek om je een passend advies te geven.

arjan.mondeel@attentiv-rijssen.nl

Siebine Ooms
backoffice verzekeringen

Schade melden? Dat kan bij Siebine. Zij is sinds 2022 werkzaam als medewerker backoffice verzekeringen en helpt je graag bij schades, wijzigingen en andere vragen rondom verzekeringen. Bij Siebine staat de klant centraal, zij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jij er zeker van kunt zijn dat jouw schade correct en snel afgehandeld wordt en jouw verzekeringen tot in de puntjes geregeld zijn.

siebine.ooms@attentiv-rijssen.nl