Levensverzekeringen

Een verzekering die wordt afgesloten op iemands leven, wordt ook wel een levensverzekering genoemd. Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering of kapitaalverzekering. Elke van deze verzekeringen kunnen voor specifieke (gezins-)situaties geschikt zijn.

De overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden zonder financiële zorgen achterblijven nadat u onverwachts komt te overlijden. Het wegvallen van een inkomen kan immers een grote financiële impact hebben. Deze verzekering wordt vaak gesloten in combinatie met een hypotheek. Maar ook voor huurders kan deze verzekering een belangrijke aanvulling zijn.

Een uitvaart brengt vaak veel kosten en zorgen voor de nabestaanden met zich mee. Met een uitvaartverzekering is het mogelijk om de kosten van een uitvaart in geld en/of diensten te verzekeren. Hiermee kunt u er dus voor zorgen dat uw dierbaren in emotioneel moeilijke tijden zonder financiële zorgen achterblijven.

De kapitaalverzekering is een verzekering die uitkeert bij in leven zijn of bij overlijden. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk  om een kapitaal op te bouwen dat benodigd is voor een aanvulling op pensioen of aflossing van een hypotheek. Mocht er voor de afgesproken uitkeringsdatum een overlijden plaatsvinden, keert deze verzekering ook uit zodat de nabestaanden niet voor onverwachte problemen komen te staan.

Zowel de particuliere als zakelijke klant kan voor levensverzekeringen bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem telefonisch contact op via 0548 – 540 380. Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00.

Of maak online een afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Maak afspraak

Heeft u liever dat we u op een later tijdstip terug bellen?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel me terug