Uitvaartverzekeringen

Een uitvaart is een gebeurtenis waar iedereen mee te maken krijgt in zijn leven.

De kosten van een uitvaart kunnen flink oplopen. Afhankelijk van de wensen van de overedene of nabestaanden. Uiteraard is ook uw woonplaats van invloed op de hoogte van de kosten. Elke gemeente kan zijn eigen kosten voor een graf of de leges voor het begraven bepalen.

Een uitvaartverzekering sluit u af om de kosten van de uitvaart te betalen en uw nabestaanden niet met de financiële gevolgen achter te laten.

Voor het betalen van de uitvaartkosten kunt u kiezen voor een kapitaal- of geldverzekering. In dat geval wordt na overlijden het verzekerde bedrag uitbetaald en kunt u zelf beslissen hoe uw uitvaart geregeld moet worden.

Een ander mogelijkheid is het afsluiten van een naturaverzekering. In dat geval bepaalt u hoe uw uitvaart er te zijner tijd moet uitzien. Bij deze vorm van verzekeren staan de diensten vermeld op de polis en wordt de uitvaart door een uitvaartondernemer volgens uw wensen uitgevoerd.

Wilt u meer weten over de verschillende vormen en welke polis het beste bij u past neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om u alvast op weg te helpen vindt u hier onder een handige tool om de hoogte van uw verzekering te bepalen.

Neem telefonisch contact op via 0548 – 540 380. Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00.

Of maak online een afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Maak afspraak

Heeft u liever dat we u op een later tijdstip terug bellen?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel me terug